Meer verno.

MVO.

Verno vorm
MVO..
Verno realiseert zich dat ondernemen altijd duurzamer kan en dat groter worden met zich meebrengt dat wij verantwoordelijkheid moeten nemen voor de wereld om ons heen. Dat vertalen wij in een ambitieus, maar zo realistisch mogelijk MVO beleid.

MVO.

Verno realiseert zich dat ondernemen altijd duurzamer kan en dat groter worden met zich meebrengt dat wij verantwoordelijkheid moeten nemen voor de wereld om ons heen. Dat vertalen wij in een ambitieus, maar zo realistisch mogelijk MVO beleid.

Realistisch omdat wij voor onze bedrijfsvoering (nog) afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en daardoor een behoorlijke CO2 uitstoot realiseren. Maar ook realistisch omdat we als organisatie voor de uitdaging staan onze medewerkers bewust(er) met de omgeving om te laten gaan. Ambitieus omdat het opereren in een huurmarkt bij uitstek mogelijkheden biedt voor een circulaire economie.

Deelname aan één van de Koploperprojecten en het winnen van de Koploperpijs hebben een extra boost gegeven aan de plek van MVO binnen de organisatie en voortdurend wordt er gewerkt aan uitwerking en doorontwikkeling van het MVO beleid. 

Ons MVO beleid wordt beschreven in het document 'MVO beleid, missie & visie'. 

Keurmerk Duurzaam Huren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt een steeds grotere rol binnen overheden, organisaties en bedrijven. Met ons Keurmerk Duurzaam Huren herken je eenvoudig de machines en apparaten binnen ons verhuurassortiment die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; de bewuste keuze.

Ons assortiment wordt met grote regelmaat uitgebreid. Ons Keurmerk Duurzaam Huren helpt jou vanaf nu eenvoudig de betere keuze te maken. 

Een greep uit dit aanbod: 

 • Verschillende soorten batterijen, of het nu gaat om het opladen van (hand)gereedschappen, stroomvoorziening in schaftwagens of het leveren van stroom aan een complete bouwplaats, er is een duurzame oplossing beschikbaar.
 • Knik-telescoop hoogwerkers, de hoogwerkers worden aangedreven door heavy duty accupakketten (24V/200 Ah/ 5u) en zijn gemonteerd met hydraulische rijaandrijving, draaibare bak en hydraulische stabilisatoren.
 • Schaarhoogwerkers 6,5 en 7,9 meter, deze schaarhoogwerker wordt geleverd met een lithium accu t.b.v. langere gebruiksduur en snellere oplaadtijd. 
 • Knik-hoogwerkers 17,8 en 21,4 meter, dankzij de accu aandrijving is deze boom lift jouw partner tijdens werkzaamheden op hoogte, binnen én buiten.
 • Mini-dumpers, de gemotoriseerde compacte dumpers bereiken de kleinste hoeken waar andere dumpers niet bij kunnen, zijn zeer wendbaar en zijn een echte aanwinst binnen onze selectie Keurmerk Duurzaam Huren.
 • Elektrische knikladers, deze knikladers zijn de eerste volledig elektrische TOBROCO-GIANT wielladers mét de voordelen van reguliere knikladers en een geruisloze werking zonder uitstoot. 
 • Elektrische verreikers, afhankelijk van het type werkzaamheden is het mogelijk om 8 uren op één acculading te werken. De laadtijd is ongeveer 9 uren. 
 • Elektrische minigraafmachines, bij deze minikranen hebben de dieselmotor, de brandstoftank en andere bestaande onderdelen plaatsgemaakt voor een elektromotor en een Lithium-ferro accu.
 • Schaftwagens met zonnepanelen, voorzien van zonnepanelen op het dak. Samen met de meegeleverde accu zorgen deze panelen voor verlichting in alle drie ruimtes, waardoor hier geen stroomaansluiting voor nodig is.
 • Zonnepanelensets, dankzij deze zonnepanelensets, i.c.m met een kantoorunit, is het mogelijk een volwaardige kantoor- of schaftruimte te creëren op plaatsen waar geen elektriciteit voor handen is en/of waar u CO2 neutraal wenst te werken.
 • Trime X-Ecohybrid lithium hybride lichtmasten, met dank aan de lithium accu’s verkort de laadtijd aanmerkelijk; circa 3 uur in plaats van 9 uur. Hierdoor halveert, gedurende de cyclus branden-laden, het brandstofgebruik en de CO2-uitstoot. 
 • Elektrische gators, deze elektrische variant verbruikt geen brandstof en is bijvoorbeeld ideaal op evenementen en in grote steden, waar er op een vermindering van het gebruik van brandstoffen aangestuurd wordt. 
 • Floodlights zuiniger dan ooit: Ontwikkeld door eigen vakmensen met jarenlange ervaring zijn de nieuwe floodlights zuiniger dan ooit. De lampen zijn voorzien van LED verlichting (200 watt, klasse II) en zijn uitschuifbaar. Daarnaast zijn de floodlights behendig en eenvoudig verplaatsbaar waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. 
 • Aggregaten, de nieuwe fluisterstille aggregaten van Verno Materieelverhuur zijn maar liefst 10dB(A) stiller dan andere supersilent aggregaten; een groot pluspunt voor werkgever, werknemer en de nabije omgeving. 

Een volledig overzicht van producten binnen onze selectie Duurzaam Huren vind je op onze website. 

Nieuws.

Primeur op Oerrock

Voor de 23ste keer op rij laat Oerrock van zich horen, en hoe! Want naast een prachtige line-up is er meer mooi nieuws te horen vanuit he...
Lees meer

Bewust Duurzaam

Wij kiezen bewust voor duurzamer materieel en wegen af of er voldoende vraag is en óf we voldoende vraag kunnen creëren. Hierbij staat ...
Lees meer

Papierloos

Wij werken zonder papier: Je ontvangt geen papieren huurcontract en geprinte haal- en retourbonnen meer van onze collega’s.
Lees meer

Geruisloos groener

Theater, muziek, literatuur en meer vind je op het Leeuwarder stadsfestival Explore the North. Het productiehuis voor makers uit Noord-Ne...
Lees meer

Verno's #specials

Geen vraag te gek voor ons team specialisten; een vleermuisvriendelijke lichtmast? Geen probleem! Ontdek hier het verhaal achter de oplos...
Lees meer

Stage V, wat is dat?

De naam Stage v of Stage 5 kom je binnen de machineverhuur steeds vaker tegen. Vraag je je af wat de term precies betekent en wat dit voo...
Lees meer

BOSK

“We zijn ontzettend blij dat alle BOSK bomen een nieuwe plek binnen gemeente Leeuwarden krijgen. Hier, op bedrijventerreinen De Zwette ...
Lees meer

Go Greener

Backstage bij één van de grootste festivals van Nederland valt op dat de stroomvoorziening van licht, geluid en foodtrucks weinig nauwk...
Lees meer

Zuiniger, schoner, beter

TRAXX Zero is een hoogwaardige EN590 diesel die door een efficiëntere verbranding je brandstofverbruik en daarmee ook je CO2-uitstoot re...
Lees meer

PETFlag

Afgelopen week ontvingen wij een nieuwe voorraad Verno-baniervlaggen. Met dank aan de tip van DVC account executive Ria Postma hebben wij...
Lees meer

Fit met Verno

‘Ik zou nog weleens in de bergen willen fietsen. Met jullie!’ Een spontane, enthousiaste opmerking van collega Gooitzen veroorzaakte...
Lees meer

CO2-compensatie 2019

CO2-compensatie 2019 Afgelopen week ontvingen wij het certificaat TRAXX Zero CO2-compensatie 2019: ‘Verno Materieelverhuur heeft in 2...
Lees meer

Uitbreiding wagenpark

Vrolijk gingen onze collega’s Wessel & Wim vanochtend op pad; beide heren rijden vanaf vandaag in een nieuwe, elektrische Nissan!
Lees meer

Dag TL... Hallo Led!

Verno zet ook dit jaar nieuwe, duurzame stappen. Naast onder andere het gebruik van de klimaatneutrale brandstof Traxx Zero, het gloednie...
Lees meer

Alles op een rij.

 • TRAXX Zero, klimaatneutrale diesel
 • Alkylaatbenzine, beter voor mens, milieu en machine
 • Keurmerk Duurzaam Huren, de bewuste keuze
 • Stage 5, bij de aanschaf van nieuwe machines wordt er altijd voor gezorgd dat de motoren aan de nieuwste eisen voldoen
 • Elektrisch aangedreven, waar mogelijk wordt overgegaan op elektrisch aangedreven machines, in plaats van aandrijving door diesel- of benzinemotoren
 • Verantwoorde inhuur, wanneer nodig huren wij in bij collegaverhuurders met eenzelfde werk- en denkwijze
 • Lokale inkoop, waar mogelijk kopen wij in bij lokale leveranciers
 • Veiligheid, 365 dagen per jaar belangrijk. Daarom instrueren wij onze huurders én verzorgen wij verschillende trainingen met betrekking tot machineveiligheid
 • Circulair, huren is per definitie circulair. Lees meer over de voordelen van huren in onderstaand artikel

 

Waarom huren.

Een totaalpakket voor bouw- en infrawerkzaamheden vind je bij Verno Materieelverhuur. Wij richten ons exclusief op de zakelijke huurder in onder andere de grond- weg en waterbouw, woningbouw, installatietechniek, scheepsbouw, renovatie & onderhoud en evenementenorganisatie.

Dagelijks staan wij klaar met deskundig advies, een betrouwbaar en modern machinepark en onze speciale Doorwerkgarantie: Met Verno kan je altijd verder!

De voordelen van huren:

 • A-merken
 • Jong machinepark
 • Deskundig advies
 • Laag brandstofverbruik
 • Lage CO₂-uitstoot
 • Vast tarief
 • Transparante facturatie
 • Geen aanschafkosten
 • Geen onderhoudskosten

Doorslaggevend
In veel situaties dient men, naast aanschafprijs, verzekering, inflatie en stalling ook rekening te houden met afschrijving. Bovendien gebruik je veel materieel niet jaarrond en staat het bepaalde periodes zelfs helemaal stil. Doorslaggevend bij de keuze voor huren is de opsomming van de kosten die uitgespaard worden en het daadwerkelijke gebruik van nieuw aan te schaffen materieel.
Misschien is de aanschaf van materieel voor jou als starter niet vanzelfsprekend? Kies ook dan voor huur; geen aanschafkosten en een doelgerichte inzet. Want, geen enkel bedrijf is dusdanig uitgerust dat men voor iedere klus het benodigde materieel tot zijn directe beschikking heeft. Ontdek ook de voordelen van huren en kies voor:

 • Jong materieel
 • Laag brandstofverbruik
 • Lage uitstoot

Gemak
Verzekerd van gemak maak je gebruik van onze webshop; snel, efficiënt en overzichtelijk kiezen voor het juiste product voor jouw project. Onze deskundige collega’s nemen altijd persoonlijk contact op en bespreken graag je wensen en voorzien iedere klant  van specialistisch advies. In een veilige beheeromgeving en met jouw eigen inlogcode is ons ruime verhuurassortiment altijd en overal binnen handbereik. Van aggregaten tot steigers en van hoogwerkers tot toiletten, Verno verhuurt het.

Verno, jouw totaalverhuurder:
Materieelverhuur, Toiletservice, Evenementenservice, Technische Dienst & Trainingen

 

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.