Meer verno.

Werkwijze.

Verno vorm
Voordelig huren..

Voordelige keuze.

Huren bij Verno betekent werken met materieel en machines van uitsluitend A-merken en ondersteuning door vakmensen, zowel bij de keuze van het juiste materieel alsmede het gebruik ervan.

Huren bij Verno betekent óók dat u zeker bent van een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Dankzij onze eerlijke huurtarieven, gunstige verzekeringsvoorwaarden en laagste transportkosten is Verno Materieelverhuur onder de streep al jarenlang de voordeligste verhuurpartner in het Noorden.

Tijdelijk doet Verno hier nog een schepje bovenop. Wij bezorgen uw bestellingen tot 2500 kg nu namelijk helemaal gratis. Hoe dit precies werkt? U leest er hier alles over.

Heeft u een machine voor langere periode nodig?  Laat het ons weten, zodat u verzekerd bent van het meest gunstige huurtarief. Geheel automatisch! U heeft hier geen omkijken naar. Verno denkt met u mee.

Hoe zit het precies met...

 • Laagste transporttarieven.

  Onze dienstverlening is er helemaal op gericht u te ontzorgen en zo vlug mogelijk van materieel te voorzien.

  Zelf afhalen is mogelijk, maar in vele gevallen is het prettiger om gebruik te maken van onze bezorgdienst. Uw medewerkers hoeven hun werk niet te onderbreken en maken geen reiskosten. Bovendien hanteren wij de laagste transporttarieven in de regio én bezorgen wij in veel gevallen uw bestelling geheel gratis*.

 • Voordelige huuropbouw.

  Voordelig huren bij Verno dankzij:

  • 1 dag huren = binnen 24 uur retour
  • 7=5; 1 week huren = 5 dagen betalen. Gedurende het weekend betaalt u  geen huur.
  • Indien het tarief voor de daghuur de weekhuur overschrijdt, wordt automatisch het tarief voor weekhuur gehanteerd. Zo betaalt u nooit te veel.
  • Huurt u langer dan 1 week? Dan betaalt u voor iedere extra dag slechts 1/5 deel van het weektarief.
  • Wanneer u materieel voor een weekend huurt betaalt u slechts 1 dag huur. 
 • Soepele ingang en einde huurperiode.

  Heeft u morgen een trilstamper nodig, maar bent u niet morgen maar vandaag aan het einde van de middag in de buurt van onze vestiging?

  Of zijn uw werkzaamheden pas afgerond aan het einde van de dag en is het retourbrengen van de machines vandaag niet meer mogelijk? 
  In dergelijke situaties is één telefoontje naar onze vestiging voldoende, wij kunnen in de meeste gevallen zeer flexibel omgaan met ingang en einde van de huurperiode. Zo huurt u nooit onnodig te lang.

 • Aangepaste tarieven voor lange huur.

  Heeft u machines of materieel langer dan enkele weken nodig?

  Laat het ons weten, zodat wij u een aangepast huurtarief voor langere huur kunnen aanbieden. Verno denkt graag met u mee.

   

 • Voordeligste toiletverhuurder.

  Schoon en hygiënisch sanitair is onmisbaar op bouw- en werkplaatsen. Én ook nog eens heel voordelig bij Verno.

 • Voordelig verzekeren.

  Verno hanteert concurrerende verzekeringspremies met zeer gunstige verzekeringsvoorwaarden waardoor u bij Verno verzekerd bent van voordelig huren.

 • Gratis onderhoud.

  Huurt u onze machine(s) voor een langere periode?

  Het periodiek onderhoud op locatie voeren wij geheel gratis uit. U heeft hier helemaal geen omkijken naar. 

 • Gratis advies.

  Heeft u voor een project specifiek materieel nodig maar twijfelt u over de inzet van de juiste machines?

  Wij verzorgen met grote regelmaat advies op locatie, óók voor maatwerk. Vrijblijvend én gratis.  

 • Gratis Transport

  Huren bij Verno betekent al jaren onder aan de streep een voordelige keuze. Tijdelijk doen wij daar een schepje bovenop: Alle bestellingen die wij met onze Iveco Daily's kunnen vervoeren brengen én halen wij nu geheel GRATIS! Ook dát is Verno.

Wat onze klanten zeggen.

Verno vorm
Direct contact met Verno

Hoe kunnen wij jou helpen?

Pagina delen.